Wie zijn wij

Wie Zijn Wij

photo91-910x550

De 4 Nederland is centraal in Nederland gevestigd: in Mijdrecht ligt de basis.

De 4 Nederland heeft een team van enthousiaste specialisten die hun sporen in de branche hebben verdiend. Wij kunnen bogen op een jarenlange praktijkervaring. Dit houdt in dat U altijd te maken heeft met specialisten die vakkundig en bekwaam zijn.

Het bestrijden van ongedierte kan op vele manieren. Er zijn in Nederland een groot aantal bestrijders bezig met allerlei middelen en giftige stoffen.

De bestrijdingsmiddelenwet is de laatste jaren aangepast. Hierdoor zijn veel bestrijdingsmiddelen vervallen en nieuwe middelen ontwikkelen is kostbaar! Doordat er minder gewerkt moet worden met bestrijdingsmiddelen, dient er meer gekeken te worden naar het weren en voorkomen van dierplagen.

Contact

Van welk ongedierte heeft u last?

Advies nodig? Neem snel contact met ons op.

De 4 Nederland dierplaagpreventie kan u hierin adviseren.

ONS MOTTO IS: Weren is beter dan bestrijden.

De meeste soorten ongedierte worden op één of andere manier een gebouw binnengebracht. Wering en een goede ingangscontrole is van groot belang. Bij knaagdieroverlast is het veelal zo dat bouwtechnische gebreken hier debet aan zijn. Ook kan het zijn dat de besmetting al heeft plaatsgevonden tijdens de bouw van uw pand.

De 4 Nederland zoekt met u naar oplossingen. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat bouwtechnische verbeteringen ten aanzien van plaagdierwering niet, altijd kostbaar hoeft te zijn. Soms is een kleine aanpassing al een grote verbetering.

De 4 Nederland heeft de mensen en de middelen om ook bouwtechnische gebreken te herstellen.

Resultaten die wij behalen zijn niet voor korte duur. Het moet namelijk niet zo zijn dat de aandacht pas komt na de klacht! Bestrijdingstechnisch is er de laatste jaren veel veranderd. Denk hierbij aan de nieuwe vliegenlampen op lijmbasis, veilige lokazen m.b.t. voedselveiligheid en non-tox lokazen (niet vergiftigde lokaasmiddelen). Ook de vangmiddelen zoals catch-all vallen (mechanische muizenval) mogen wij zeker niet vergeten. Het is veelal noodzakelijk om slechts te signaleren. Afnemers en controlerende instanties eisen non-tox preparaten indien er geen last is van plaagdieren. Door regelmatige controles en visuele inspecties worden eventuele besmettingen vroegtijdig opgemerkt. Daar waar nodig wordt onmiddellijk actie ondernomen.